Αδιάβροχο GPS Tracker με μικρόφωνο χωρίς καλώδια και μεγάλη μπαταρία με αυτονομία μπαταρίας έως 240 μέρες

Διαθέτουμε ΓΝΗΣΙΑ GPS με την ΓΝΗΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ της εταιρείας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

LIVE 24ΩΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ 4,75€/ΜΗΝΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩ.

Αδιάβροχο GPS Tracker ST-925 Εντοπιστής Οχημάτων Αυτονομίας 240 Ημερών 20000mAh Μπαταρία και Παρακολούθηση σε Πραγματικό Χρόνο Μέσω Εφαρμογής.

Η συσκευή διαθέτει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 3.7V 20.800mAh που της δίνει αυτονομία για πάνω από 6 μήνες, επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε το όχημα ή το αντικείμενο ακόμα και μετά από 7 μήνες. Οι ισχυροί μαγνήτες στη βάση της συσκευής καθιστούν την εγκατάσταση παιχνίδι. Η συσκευή είναι ιδανική για τον εντοπισμό οχημάτων και αντικειμένων όπου δεν υπάρχει άμεση φόρτιση. Ιδανική συσκευή για την προστασία ιδιοκτησίας, εμπορευμάτων, φορτηγών, εμπορευματοκιβωτίων, σκαφών, αυτοκινήτων κ.λ.π. Με αυτή τη συσκευή είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε συνεχώς το όχημα ή τα αντικείμενα μας (ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) είτε από την εφαρμογή τηλεφώνου στο Android είτε από στο IOS κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet μας. Προτείνεται η κάρτα SIM M2M. Δείτε τη εδώ.

Κανονική τιμή 161,20 € Ειδική τιμή 99,89 €
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
SKU
ST925

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

 • Μπαταρία 20,000 mAh
Λειτουργία-Keep working mode: (14 ημέρες)
 • Η συσκευή θα στέλνει δεδομένα συνεχώς
Λειτουργία MOVE-Work όταν ο tracker μετακινηθεί: (60 ημέρες)
 • Η εργοστασιασκή ρύθμιση είναι σε MOVE mode. Το GPS Tracker λειτουργεί μόνο όταν κινείται. Όταν σταματάει θα αδρανοποιηθεί, το GPS θα σβήσει και το GSM λειτουργεί σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης. Η δόνηση, η εντολή SMS, η εντολή παρακολούθησης μπορεί να ξυπνήσει τον ιχνηλάτη για να λειτουργήσει 5 λεπτά.
STANDBY-SMS or Call to tracker λειτουργία, θα δουλέψει 5 λεπτά(240 ημέρες)
 • Κατάσταση αναμονής, κλείσιμο του GPS, λειτουργία GSM σε χαμηλή κατανάλωση. SMS, η κλήση μπορεί να ξυπνήσει τον ιχνηλάτη για να λειτουργήσει 5 λεπτά.

 • Χρησιμοποιήστε την κάρτα Micro SIM για τον ιχνηλάτη.

 • Εισαγάγετε σωστά την κάρτα SIM GSM στη συσκευή.

 • Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM GSM έχει επαρκές υπόλοιπο.

 • Σε αυτό το μοντέλο λειτουργεί μόνο κάρτα SIM GSM. Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα 3G ή 4G, επιβεβαιώστε ότι θα πρέπει να έχει λειτουργία GSM.

 • Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM GSM υποστηρίζει την πραγματοποίηση κλήσεων, την αποστολή μηνυμάτων, το δίκτυο GPRS.

 • Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα GSM έχει ανοίξει τη λειτουργία εμφάνισης ταυτότητας κλήσης και ότι η μεταφορά της κλήσης είναι απενεργοποιημένη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
 • Weight: 500g
 • Waterproof Level: IP65
 • Network: GSM/GPRS/GPS
 • Band: 850/900/1800/1900 MHz
 • GPS chip: U-B
 • GPS sensitivity: -159dBm
 • GPS accuracy: 5m
 • Wall charger: 110-220v
 • input: DC 5V-1A output
 • Battery: Chargeable 3.7V 20800 mAh Li-ion battery
 • Stand by: 240 days
 • Time To First Fix: Cold status 45s
 • Warm status 35s
 • Hot status 1s Storage Temp.: -40°C to +85°C
 • Operation Temp.: -20°C to +55°C
 • Humidity: 5%--95% non-condensing
 • Dimensions: 110 mm x75 mm x 45mm

Σημείωση: Αν και η εμπορία του εξοπλισμού παρακολούθησης είναι απολύτως νόμιμη, είναι πιθανόν ότι τελική χρήση τους από τον εκάστοτε αγοραστή, έρχεται σε σύγκρουση με την υπάρχουσα νομοθεσία, όσον αφορά την προστασία και την παράνομη παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή, χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και γενικότερα για τη στήριξη των παράνομων δραστηριοτήτων. Η μη ορθή χρήση, για σκοπούς που δεν επιτρέπονται ή είναι σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία, με κανένα τρόπο δεν ενθαρρύνεται ή διευκολύνεται από την ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ELECTROBEST και την ιστοσελίδα ELECTROBEST.EU . Η επιχείρηση ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ELECTROBEST δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την παράνομη χρήση των προϊόντων της από τους αγοραστές της καθώς επίσης και για την διάχυση και διανομή σε τρίτους που δεν επιτρέπει η νομοθεσία. Ο αγοραστής δηλώνει ότι, έχοντας διαβάσει και συμφωνήσει στα παραπάνω ότι η επιχείρηση ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ELECTROBEST δεν φέρει οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αγορά . Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Αδιάβροχο GPS Tracker με μικρόφωνο χωρίς καλώδια και μεγάλη μπαταρία με αυτονομία μπαταρίας έως 240 μέρες

1. Τόπος και χρόνος παράδοσης:
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις εξής εταιρείες μεταφοράς: ΕΛΤΑ, ACS, SPEEDEX. Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ – 14:00μμ) εκτός Σαββάτου & Κυριακής, περιόδου διακοπών και αργιών. Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής ορίζονται μονομερώς από τις συνεργαζόμενες Εταιρείες Ταχυμεταφορών και γνωστοποιούνται στον πελάτη. Ο χρόνος παράδοσης ανάλογα με το προϊόν και τον τόπο παράδοσης ανέρχεται κατά προσέγγιση στις 7 εργάσιμες ημέρες. Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση που συντρέχουν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές κλπ. ο χρόνος παράδοσης δύναται να είναι μεγαλύτερος χωρίς να γεννάται ευθύνη της Εταιρείας για αποζημίωση του πελάτη. Σε αυτή, δε, την περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα ενημερώνει τον πελάτη με κάθε πρόσφορο μέσο. Υπάρχει επιπλέον δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας (κατόπιν συνεννόησης) από τα καταστήματα που διαθέτει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

2. Κόστος παράδοσης:
Τα παραδοτέα κατόπιν της πώλησης προϊόντα και υπηρεσίες αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρείας μεταφορών και είναι ανάλογο ως προς τον τόπο αποστολής, τον όγκο και το βάρος του δέματος.

3. Τρόπος παράδοσης:
Τα πωληθέντα προϊόντα παραδίδονται στον τόπο που έχει επιλέξει ο πελάτης πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και τη σύναψη της σύμβασης πώλησης, σύμφωνα με τις σχετικές επιλογές παράδοσης που του παρέχονται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Η παράδοση στον τόπο επιλογής του πελάτη πραγματοποιείται από τις συνεργαζόμενες Εταιρείες Ταχυμεταφορών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και γίνεται είτε στα χέρια του ίδιου του πελάτη, είτε σε εξουσιοδοτημένο από αυτόν τρίτο πρόσωπο. Στην περίπτωση εξουσιοδότησης τρίτου προσώπου για την παραλαβή, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ με ηλεκτρονικό μήνυμα ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, πριν από την αποστολή του προϊόντος, για την παραλαβή του από τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, αναφέροντας τα στοιχεία του εξουσιοδοτούμενου. Το τρίτο αυτό πρόσωπο δεν μπορεί να είναι ο παραδίδων μεταφορέας της συνεργαζόμενης Εταιρεία Ταχυμεταφορών. Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο πελάτης θα επιδεικνύει στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης Εταιρείας Ταχυμεταφορών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ την επιβεβαίωση της παραγγελίας και ειδοποίηση για την αποστολή, καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (π.χ. δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Στην περίπτωση παραλαβής από τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ο εξουσιοδοτημένος τρίτος θα πρέπει επιπλέον να επιδεικνύει στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης Εταιρείας Ταχυμεταφορών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σχετική εξουσιοδότηση του πελάτη για παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή. Μετά από την παράδοση των πωληθέντων προϊόντων στον πελάτη ή σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό του, κατά τα ανωτέρω, ο κίνδυνος απώλειας, βλάβης ή καταστροφής τους μετατίθεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ στον πελάτη/αγοραστή. Ο πελάτης οφείλει να ελέγχει τα αγορασθέντα προϊόντα κατά την παραλαβή τους και να δηλώνει εγγράφως ότι τα παρέλαβε προσηκόντως. Στην περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

4. Παρακράτηση κυριότητας:
Η κυριότητα των πωληθέντων και παραδοθέντων προϊόντων παραμένει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνολικού τιμήματός τους από τον πελάτη.

5. Ασφαλή προϊόντα – Όροι εγγύησης:
Κάποια από τα διατιθέμενα από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ προϊόντα είναι προϊόντα διαρκείας τα οποία φέρουν κάθε απαραίτητη πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας. Τα προϊόντα αυτά συνοδεύονται από γραπτές οδηγίες χρήσης (πλην των απλών στη χρήση προϊόντων) και από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας εύλογης διάρκειας, στην ελληνική γλώσσα. Το έντυπο της εγγύησης περιλαμβάνει πάντοτε την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενό της, τη διάρκειά της, την τοπική έκταση ισχύος της, καθώς και τα δικαιώματα που παρέχει το εφαρμοστέο δίκαιο. Η εγγύηση της συσκευής έχει διάρκεια σύμφωνα με το κατασκευαστή από την ημερομηνία αγοράς της και επιτρέπει τη δωρεάν αποκατάσταση του προβλήματος, εφ’ όσον πληρούνται οι παρακάτω όροι: • Να υπάρχει η εγγύηση της αντιπροσωπείας και η απόδειξη αγοράς συσκευής. • Να μην έχουν αλλοιωθεί τα σταθερά στοιχεία της συσκευής ( Σειριακός αριθμός -SerialNo.) • Να μην εξαιρείται η βλάβη με βάση το έντυπο της εγγύησης του κατασκευαστή.