Που μπορούμε να στείλουμε προϊόντα;

Μπορούμε να στείλουμε στις περισσότερες χώρες του κόσμου.
*Χώρες που δεν γίνονται αποστολές: Νότιο Σουδάν, Παλαιστίνη.

Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Η τιμή εξαρτάται από το βάρος του προϊόντος, την προέλευση, τον προορισμό, τη μέθοδο αποστολής και τις αποθήκες και άλλες εκτιμήσεις. Λεπτομερείς πληροφορίες τιμολόγησης είναι ορατές κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας.
Επιλέξτε τον σωστό προορισμό και αποθήκη, στη συνέχεια επιλέξτε τη μέθοδο αποστολής, για να λάβετε ακριβές κόστος αποστολής.

Περί τελωνειακού φόρου

Μπορεί να επιβληθεί φόρος για εισαγόμενα αγαθά / υπηρεσίες που διέπονται από τον νόμο της χώρας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε φορολογικό τιμολόγιο χρεώνεται σε αυτά τα προϊόντα. Τα έξοδα εκτελωνισμού είναι εκτιμήσεις και μπορεί να εξαρτώνται από διαφορετικές πολιτικές και φορολογικούς συντελεστές που εφαρμόζονται ανά χώρα. Επικοινωνήστε με τα τοπικά τελωνεία για λόγους σαφήνειας και ενημέρωσης.

Εγγύηση 7 ημερών από την άφιξη

Εάν το στοιχείο σας φθάσει σε εσάς με ζημιά ή δεν λειτουργεί, ακολουθήστε τη διαδικασία εγγύησης και επικοινωνήστε μαζί μας εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Μετά την επιστροφή του προϊόντος στη διεύθυνση που παρέχεται από την ομάδα υποστήριξής μας, μπορούμε να σας στείλουμε δωρεάν ένα νέο στοιχείο (θα σας επιστρέψουμε το κόστος αποστολής/επιστροφής) ή μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Απολαύστε την απόλυτη ασφάλεια αγορών: 100% χωρίς κίνδυνο κάθε φορά που ψωνίζετε στο ELECTROBEST.

Εγγύηση απεριόριστης επιστροφής 15 ημερών για κλειστά και αχρησιμοποίητα αντικείμενα

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλετε το στοιχείο που παραγγείλατε εντός 30 ημερών από την παραλαβή του, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιστροφή και επιστροφή χρημάτων. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το τέλος επιστροφής είναι ευθύνη των πελατών και δεν επιστρέφεται. Τα αντικείμενα ΠΡΕΠΕΙ να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία, αχρησιμοποίητα και κλειστά.

Σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής – επιστροφής δεν επιστρέφονται και τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν χωρίς να έχουν ανοιχτεί και να μη χρησιμοποιηθούν.