Κρεμαστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο από φυσικό ξύλο 90 x 120cm

ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ. 

⛄️Στολισμός με ρουστίκ χρώμα και διακόσμηση!⛄️ Το πακέτο περιλαμβάνει και λαμπιόνια μπαταρίας μήκους 3 μέτρων.

❄ Ένα υπέροχο ξύλινο Χριστουγεννιάτικο δέντρο 7 σειρών με 120 εκατοστών ύψος και 90 εκατοστών στη βάση του που μπορείς να κρεμάσεις όπου θέλεις και να το στολίσεις με όποιον τρόπο θέλεις! Βάλε του τεχνητό χιόνι, μπάλες, γιρλάντες ή απλά φωτογραφίες αγαπημένων σου προσώπων! Όχι μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά για όλο το χρόνο αποτελεί μία εξαιρετική διακοσμητική πρόταση!

❄ Αυτή η σκάλα σε σχήμα δέντρου θα μπορούσε να είναι ένα στολίδι για το σπίτι, αλλά και ένα ράφι τοίχου για να τοποθετήσετε πολλά μικροαντικείμενα, όπως χριστουγεννιάτικες μπάλες, κούκλες, φωτογραφίες, μενταγιόν κ.λπ. Μπορείτε ακόμη να το μετατρέψετε σε ένα ημερολόγιο Χριστουγέννων, τοποθετώντας χριστουγεννιάτικες τσάντες δώρου στα κλαδιά του με ατελείωτη δημιουργικότητα.

❄ Κρεμιέται εύκολα με σχοινί στο επάνω μέρος, το ξύλινο χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο, πόρτα, παράθυρο, τζάκι, κρεβάτι, τραπέζι όπου θέλετε. Αυτό το ιδιαίτερο στολίδι χριστουγεννιάτικου δέντρου θα φέρει μια ζεστή και ρουστίκ ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, η οποία είναι πολύ κατάλληλη για διακοπές ή καθημερινή διακόσμηση.

Χαρακτηριστικά:

✔️Μέγεθος: 90 x 120 cm

✔️Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση πορτών, τοίχων, χριστουγεννιάτικων δέντρων κ.λπ.

✔️Με κορδόνι, μπορείτε να το κρεμάσετε όπου θέλετε.

✔️Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κορδόνια για να δημιουργήσει μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα.

✔️Είστε ελεύθεροι να διακοσμήσετε αυτό το προϊόν με μερικά χαριτωμένα αξεσουάρ.

✔️Κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο, είναι στιβαρό και ανθεκτικό.

✔️Ιδανικό για μικρούς και μεγάλους χώρους, για τη βεράντα και φυσικά για καταστήματα!

✔️Στην τιμή περιλαμβάνεται το δέντρο 90 x 120 cm και τα λαμπιόνια μήκους 3 μέτρων.

✔️Τα λαμπιόνια τροφοδοτούνται από μπαταρίες 3xAAA (δεν περιλαμβάνονται)

 

Κανονική τιμή 89,80 € Ειδική τιμή 29,98 €
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
SKU
CT126

Στολισμός με ρουστίκ χρώμα και διακόσμηση!

Ένα υπέροχο ξύλινο Χριστουγεννιάτικο δέντρο 120 εκατοστών ύψος και 90 εκατοστών στη βάση του με λαμπιόνια σε σχήμα αστεριών μήκους 3 μέτρων που μπορείς να κρεμάσεις όπου θέλεις και να το στολίσεις με όποιον τρόπο θέλεις! Βάλε του τεχνητό χιόνι, μπάλες, γιρλάντες ή απλά φωτογραφίες αγαπημένων σου προσώπων! Όχι μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά για όλο το χρόνο αποτελεί μία εξαιρετική διακοσμητική πρόταση!

Ιδανικό για μικρούς χώρους, για τη βεράντα και φυσικά για καταστήματα!

Μέγεθος: 90 x 120 cm 

Στην τιμή περιλαμβάνεται το δέντρο 90 x 120 cm και τα λαμπιόνια μήκους 3 μέτρων.

Τα λαμπιόνια λειτουργούν με μπαταρίες 3xAAA (δεν περιλαμβάνονται)

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Κρεμαστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο από φυσικό ξύλο 90 x 120cm

1. Τόπος και χρόνος παράδοσης:
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις εξής εταιρείες μεταφοράς: ACS, DHL. Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ – 14:00μμ) εκτός Σαββάτου & Κυριακής, περιόδου διακοπών και αργιών. Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής ορίζονται μονομερώς από τις συνεργαζόμενες Εταιρείες Ταχυμεταφορών και γνωστοποιούνται στον πελάτη. Ο χρόνος παράδοσης ανάλογα με το προϊόν και τον τόπο παράδοσης ανέρχεται κατά προσέγγιση στις 7 εργάσιμες ημέρες. Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση που συντρέχουν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές κλπ. ο χρόνος παράδοσης δύναται να είναι μεγαλύτερος χωρίς να γεννάται ευθύνη της Εταιρείας για αποζημίωση του πελάτη. Σε αυτή, δε, την περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα ενημερώνει τον πελάτη με κάθε πρόσφορο μέσο. Υπάρχει επιπλέον δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας (κατόπιν συνεννόησης) από τα καταστήματα που διαθέτει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

2. Κόστος παράδοσης:
Τα παραδοτέα κατόπιν της πώλησης προϊόντα και υπηρεσίες αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρείας μεταφορών και είναι ανάλογο ως προς τον τόπο αποστολής, τον όγκο και το βάρος του δέματος.

3. Τρόπος παράδοσης:
Τα πωληθέντα προϊόντα παραδίδονται στον τόπο που έχει επιλέξει ο πελάτης πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και τη σύναψη της σύμβασης πώλησης, σύμφωνα με τις σχετικές επιλογές παράδοσης που του παρέχονται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Η παράδοση στον τόπο επιλογής του πελάτη πραγματοποιείται από τις συνεργαζόμενες Εταιρείες Ταχυμεταφορών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και γίνεται είτε στα χέρια του ίδιου του πελάτη, είτε σε εξουσιοδοτημένο από αυτόν τρίτο πρόσωπο. Στην περίπτωση εξουσιοδότησης τρίτου προσώπου για την παραλαβή, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ με ηλεκτρονικό μήνυμα ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, πριν από την αποστολή του προϊόντος, για την παραλαβή του από τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, αναφέροντας τα στοιχεία του εξουσιοδοτούμενου. Το τρίτο αυτό πρόσωπο δεν μπορεί να είναι ο παραδίδων μεταφορέας της συνεργαζόμενης Εταιρεία Ταχυμεταφορών. Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο πελάτης θα επιδεικνύει στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης Εταιρείας Ταχυμεταφορών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ την επιβεβαίωση της παραγγελίας και ειδοποίηση για την αποστολή, καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (π.χ. δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Στην περίπτωση παραλαβής από τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ο εξουσιοδοτημένος τρίτος θα πρέπει επιπλέον να επιδεικνύει στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης Εταιρείας Ταχυμεταφορών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σχετική εξουσιοδότηση του πελάτη για παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή. Μετά από την παράδοση των πωληθέντων προϊόντων στον πελάτη ή σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό του, κατά τα ανωτέρω, ο κίνδυνος απώλειας, βλάβης ή καταστροφής τους μετατίθεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ στον πελάτη/αγοραστή. Ο πελάτης οφείλει να ελέγχει τα αγορασθέντα προϊόντα κατά την παραλαβή τους και να δηλώνει εγγράφως ότι τα παρέλαβε προσηκόντως. Στην περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

4. Παρακράτηση κυριότητας:
Η κυριότητα των πωληθέντων και παραδοθέντων προϊόντων παραμένει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνολικού τιμήματός τους από τον πελάτη.

5. Ασφαλή προϊόντα – Όροι εγγύησης:
Κάποια από τα διατιθέμενα από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ προϊόντα είναι προϊόντα διαρκείας τα οποία φέρουν κάθε απαραίτητη πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας. Τα προϊόντα αυτά συνοδεύονται από γραπτές οδηγίες χρήσης (πλην των απλών στη χρήση προϊόντων) και από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας εύλογης διάρκειας, στην ελληνική γλώσσα. Το έντυπο της εγγύησης περιλαμβάνει πάντοτε την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενό της, τη διάρκειά της, την τοπική έκταση ισχύος της, καθώς και τα δικαιώματα που παρέχει το εφαρμοστέο δίκαιο. Η εγγύηση της συσκευής έχει διάρκεια σύμφωνα με το κατασκευαστή από την ημερομηνία αγοράς της και επιτρέπει τη δωρεάν αποκατάσταση του προβλήματος, εφ’ όσον πληρούνται οι παρακάτω όροι: • Να υπάρχει η εγγύηση της αντιπροσωπείας και η απόδειξη αγοράς συσκευής. • Να μην έχουν αλλοιωθεί τα σταθερά στοιχεία της συσκευής ( Σειριακός αριθμός -SerialNo.) • Να μην εξαιρείται η βλάβη με βάση το έντυπο της εγγύησης του κατασκευαστή.