Wistino 5MP Ηλιακή Κάμερα 4G Με Κάρτα Sim - 24 ώρες συνεχόμενη καταγραφή

Η νέα ηλιακή κάμερα 4g υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις καθώς διαθέτει 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Tesla 21700 και είναι η μοναδική που μπορεί να καταγράφει 24 ώρες συνεχόμενα. Η προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει της επιτρέπει να φορτίζει με όλες τις καιρικές συνθήκες ακόμη και με βροχή.

Εγγραφή και προβολή βίντεο 1080p HD κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Διαθέτει υπέρυθρες για νυχτερινή λήψη και έγχρωμή νυχτερινή καταγραφή με προβολείς έως και 30 μέτρα. Ο φωτισμός μπορεί να απενεργοποιηθεί στην εφαρμογή.

Έξυπνη προηγμένη ανίχνευση κίνησης, καταγράφει βίντεο όλο το 24ώρο και όχι μόνο όταν ανιχνεύσει κίνηση όπως οι υπόλοιπες κάμερες τέτοιου τύπου, αλλά όταν ανιχνεύονται άτομα στέλνει μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας. Ο αισθητήρας PIR μηδενίζει τις ψευδείς ειδοποιήσεις.

Καθαρή 2-Way επικοινωνία, δείτε, ακούστε και μιλήστε σε οποιονδήποτε μέσα από την εφαρμογή της κάμερας. Υποστήριξη τοπικής κάρτας Micro-SD (έως 128GB) και αποθήκευσης cloud, η υπηρεσία cloud δεν είναι απαραίτητη, απλώς αποθηκεύστε τα βίντεο και τις φωτογραφίες τοπικά στην κάρτα μνήμης. 

Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, μπορείτε να παρακολουθήσετε και να εγγράψετε βίντεο υψηλής ευκρίνειας, παρέχει σαφέστερες λεπτομέρειες παρακολούθησης. Κατάλληλη για διάφορες χρήσεις εξωτερικού περιβάλλοντος, βίλες, κοινότητες, αυλές, ιχθυοκαλλιέργειες, οικόπεδα, υπαίθρια, ποιμνιοστάσια, φάρμες, αγροτεμάχια, εξοχική κατοικία, και σημεία όπου δεν υπάρχει ρεύμα ή ίντερνετ. Έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, χωρίς συντήρηση όλο το χρόνο, πολύ πρακτική και φιλική προς το περιβάλλον.

ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;

- Η συγκεκριμένη κάμερα λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο ακόμα και αν βρέχει καθημερινά. Διαθέτει 4 μπαταρίες TESLA 21700 που φορτίζονται από το ηλιακό πάνελ ακόμα και όταν βρέχει χάρη στη μοναδική προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί. 

ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛ;

- Το συγκριτικό πλεονέκτημα αυτής της κάμερας είναι πως μπορεί και καταγράφει βίντεο όλο το 24ωρο και όχι μόνο όταν ανιχνεύσει κίνηση.

ΟΤΑΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;

- Φυσικά, ό αισθητήρας της λειτουργεί έως τα 12 μέτρα και όχι μόνο έως 8 μέτρα όπως όλες οι υπόλοιπες κάμερες. Μόλις ανιχνεύσει κίνηση θα σας στείλει μια ειδοποίηση στο κινητό σας.

ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ;

- Ακόμα και αν τελειώσουν τα διαθέσιμα δεδομένα που έχετε στην κάρτα σιμ ή απλά δεν κάνετε ανανέωση της κάρτας σιμ, η κάμερα θα συνεχίσει να καταγράφει τα πάντα. Είναι η καλύτερη λύση για όσους θέλουν μια ασύρματη ηλιακή κάμερα με συνεχόμενη καταγραφή βίντεο όλο το 24ωρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

319,99 €
Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο
SKU
WST24H

4G Κάμερα με ηλιακό πάνελ 5MP και 24ώρη καταγραφή βίντεο.

Η νέα ηλιακή κάμερα 4g υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις καθώς διαθέτει 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Tesla 21700 και είναι η μοναδική που μπορεί να καταγράφει 24 ώρες συνεχόμενα. Η προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει της επιτρέπει να φορτίζει με όλες τις καιρικές συνθήκες ακόμη και με βροχή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Εφαρμογή Android/ios: Audiocam

Παρακολούθηση από υπολογιστή: Ναι

Μπαταρία: Tesla 21700

Καταγραφή βίντεο: 24ώρες συνεχόμενα

Ανάλυση Βίντεο: 5MP

Ηλιακό πάνελ: 15W

Βάρος: 2,9kg

*Για online παρακολούθηση απαιτείτε μια κάρτα σιμ με δεδομένα (δεν περιλαμβάνεται

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Wistino 5MP Ηλιακή Κάμερα 4G Με Κάρτα Sim - 24 ώρες συνεχόμενη καταγραφή

1. Τόπος και χρόνος παράδοσης:
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις εξής εταιρείες μεταφοράς: ACS, DHL. Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ – 14:00μμ) εκτός Σαββάτου & Κυριακής, περιόδου διακοπών και αργιών. Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής ορίζονται μονομερώς από τις συνεργαζόμενες Εταιρείες Ταχυμεταφορών και γνωστοποιούνται στον πελάτη. Ο χρόνος παράδοσης ανάλογα με το προϊόν και τον τόπο παράδοσης ανέρχεται κατά προσέγγιση στις 7 εργάσιμες ημέρες. Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση που συντρέχουν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές κλπ. ο χρόνος παράδοσης δύναται να είναι μεγαλύτερος χωρίς να γεννάται ευθύνη της Εταιρείας για αποζημίωση του πελάτη. Σε αυτή, δε, την περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα ενημερώνει τον πελάτη με κάθε πρόσφορο μέσο. Υπάρχει επιπλέον δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας (κατόπιν συνεννόησης) από τα καταστήματα που διαθέτει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

2. Κόστος παράδοσης:
Τα παραδοτέα κατόπιν της πώλησης προϊόντα και υπηρεσίες αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρείας μεταφορών και είναι ανάλογο ως προς τον τόπο αποστολής, τον όγκο και το βάρος του δέματος.

3. Τρόπος παράδοσης:
Τα πωληθέντα προϊόντα παραδίδονται στον τόπο που έχει επιλέξει ο πελάτης πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και τη σύναψη της σύμβασης πώλησης, σύμφωνα με τις σχετικές επιλογές παράδοσης που του παρέχονται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Η παράδοση στον τόπο επιλογής του πελάτη πραγματοποιείται από τις συνεργαζόμενες Εταιρείες Ταχυμεταφορών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και γίνεται είτε στα χέρια του ίδιου του πελάτη, είτε σε εξουσιοδοτημένο από αυτόν τρίτο πρόσωπο. Στην περίπτωση εξουσιοδότησης τρίτου προσώπου για την παραλαβή, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ με ηλεκτρονικό μήνυμα ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, πριν από την αποστολή του προϊόντος, για την παραλαβή του από τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, αναφέροντας τα στοιχεία του εξουσιοδοτούμενου. Το τρίτο αυτό πρόσωπο δεν μπορεί να είναι ο παραδίδων μεταφορέας της συνεργαζόμενης Εταιρεία Ταχυμεταφορών. Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο πελάτης θα επιδεικνύει στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης Εταιρείας Ταχυμεταφορών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ την επιβεβαίωση της παραγγελίας και ειδοποίηση για την αποστολή, καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (π.χ. δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Στην περίπτωση παραλαβής από τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ο εξουσιοδοτημένος τρίτος θα πρέπει επιπλέον να επιδεικνύει στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης Εταιρείας Ταχυμεταφορών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σχετική εξουσιοδότηση του πελάτη για παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή. Μετά από την παράδοση των πωληθέντων προϊόντων στον πελάτη ή σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό του, κατά τα ανωτέρω, ο κίνδυνος απώλειας, βλάβης ή καταστροφής τους μετατίθεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ στον πελάτη/αγοραστή. Ο πελάτης οφείλει να ελέγχει τα αγορασθέντα προϊόντα κατά την παραλαβή τους και να δηλώνει εγγράφως ότι τα παρέλαβε προσηκόντως. Στην περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

4. Παρακράτηση κυριότητας:
Η κυριότητα των πωληθέντων και παραδοθέντων προϊόντων παραμένει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνολικού τιμήματός τους από τον πελάτη.

5. Ασφαλή προϊόντα – Όροι εγγύησης:
Κάποια από τα διατιθέμενα από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ προϊόντα είναι προϊόντα διαρκείας τα οποία φέρουν κάθε απαραίτητη πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας. Τα προϊόντα αυτά συνοδεύονται από γραπτές οδηγίες χρήσης (πλην των απλών στη χρήση προϊόντων) και από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας εύλογης διάρκειας, στην ελληνική γλώσσα. Το έντυπο της εγγύησης περιλαμβάνει πάντοτε την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενό της, τη διάρκειά της, την τοπική έκταση ισχύος της, καθώς και τα δικαιώματα που παρέχει το εφαρμοστέο δίκαιο. Η εγγύηση της συσκευής έχει διάρκεια σύμφωνα με το κατασκευαστή από την ημερομηνία αγοράς της και επιτρέπει τη δωρεάν αποκατάσταση του προβλήματος, εφ’ όσον πληρούνται οι παρακάτω όροι: • Να υπάρχει η εγγύηση της αντιπροσωπείας και η απόδειξη αγοράς συσκευής. • Να μην έχουν αλλοιωθεί τα σταθερά στοιχεία της συσκευής ( Σειριακός αριθμός -SerialNo.) • Να μην εξαιρείται η βλάβη με βάση το έντυπο της εγγύησης του κατασκευαστή.