Σετ αποθήκευσης τροφών 6 τεμαχίων - οργανωτής κουζίνας

Κορυφαία ποιότητα: Κατασκευασμένα από πλαστικό χωρίς BPA, αυτά τα δοχεία έχουν ελεγχθεί ως ανθεκτικά. Με στοιβαζόμενο και αρθρωτό σχεδιασμό, αυτά τα δοχεία θα σας εξοικονομήσουν πολύ χώρο στο ψυγείο και στα ντουλάπια σας για καλύτερη οργάνωση της κουζίνας.

Πολλαπλών λειτουργιών: Αυτά τα δοχεία τροφίμων έχουν υψηλής ποιότητας καπάκια ασφάλισης που είναι εντελώς αεροστεγή, στεγανά και αδιάβροχα. Όχι μόνο ιδανικά για δοχεία αποθήκευσης σε ντουλάπια, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά δοχεία αποθήκευσης ψυγείου και κατάψυξης για τα λαχανικά, τις σαλάτες και τα φρούτα σας. Οργανώστε το ψυγείο ή τον καταψύκτη σας.

Εύκολος καθαρισμός: Για να καθαρίσετε καλά τα δοχεία, απλώς αφαιρέστε τη σιλικόνη που είναι προσαρτημένη μαζί με τα καπάκια κάθε δοχείου και πλύνετε με σαπούνι και ξεπλύνετε με νερό. Τυλίξτε ξανά τη σιλικόνη γύρω από το καπάκι και κλείστε τη για να τη χρησιμοποιήσετε ξανά.

Διατηρήστε το φαγητό σας φρέσκο ​​και αποθηκεύστε το με οργανωμένο τρόπο, διατηρώντας παράλληλα την κουζίνα σας σε τάξη. Το σετ αποτελείται από 6 δοχεία απολύτως ασφαλή για την αποθήκευση και τη συντήρηση τροφίμων χωρίς BPA, προστατεύοντάς τα από την υγρασία και τον αέρα. Κατάλληλο για όλα τα είδη φαγητού.

6 ξεχωριστά δοχεία αποθήκευσης τροφίμων με αεροστεγές καπάκι ασφαλείας σε 4 μεγέθη. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό μη τοξικό δομικό υλικό και πιστοποιημένο για ασφαλή αποθήκευση τροφίμων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην τα πλύνεται σε πλυντήριο πιάτων.

Το σετ περιλαμβάνει:

  • 1x1800ml
  • 1x1300ml
  • 1x950ml
  • 3x460ml

30,00 €
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
SKU
JS-02

6 ξεχωριστά δοχεία αποθήκευσης τροφών με αεροστεγές καπάκι ασφαλείας σε 4 μεγέθη. Από ανθεκτικό μή τοξικό υλικό κατασκευής και με πιστοποίηση για ασφαλή αποθήκευση τροφών.  

Το σετ περιλαμβάνει:

  • 1x1800ml
  • 1x1300ml
  • 1x950ml
  • 3x460ml

Υλικό κατασκευής: Πλαστικό

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Σετ αποθήκευσης τροφών 6 τεμαχίων - οργανωτής κουζίνας

1. Τόπος και χρόνος παράδοσης:
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις εξής εταιρείες μεταφοράς: ΕΛΤΑ, ACS, SPEEDEX. Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ – 14:00μμ) εκτός Σαββάτου & Κυριακής, περιόδου διακοπών και αργιών. Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής ορίζονται μονομερώς από τις συνεργαζόμενες Εταιρείες Ταχυμεταφορών και γνωστοποιούνται στον πελάτη. Ο χρόνος παράδοσης ανάλογα με το προϊόν και τον τόπο παράδοσης ανέρχεται κατά προσέγγιση στις 7 εργάσιμες ημέρες. Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση που συντρέχουν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές κλπ. ο χρόνος παράδοσης δύναται να είναι μεγαλύτερος χωρίς να γεννάται ευθύνη της Εταιρείας για αποζημίωση του πελάτη. Σε αυτή, δε, την περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα ενημερώνει τον πελάτη με κάθε πρόσφορο μέσο. Υπάρχει επιπλέον δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας (κατόπιν συνεννόησης) από τα καταστήματα που διαθέτει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

2. Κόστος παράδοσης:
Τα παραδοτέα κατόπιν της πώλησης προϊόντα και υπηρεσίες αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρείας μεταφορών και είναι ανάλογο ως προς τον τόπο αποστολής, τον όγκο και το βάρος του δέματος.

3. Τρόπος παράδοσης:
Τα πωληθέντα προϊόντα παραδίδονται στον τόπο που έχει επιλέξει ο πελάτης πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και τη σύναψη της σύμβασης πώλησης, σύμφωνα με τις σχετικές επιλογές παράδοσης που του παρέχονται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Η παράδοση στον τόπο επιλογής του πελάτη πραγματοποιείται από τις συνεργαζόμενες Εταιρείες Ταχυμεταφορών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και γίνεται είτε στα χέρια του ίδιου του πελάτη, είτε σε εξουσιοδοτημένο από αυτόν τρίτο πρόσωπο. Στην περίπτωση εξουσιοδότησης τρίτου προσώπου για την παραλαβή, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ με ηλεκτρονικό μήνυμα ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, πριν από την αποστολή του προϊόντος, για την παραλαβή του από τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, αναφέροντας τα στοιχεία του εξουσιοδοτούμενου. Το τρίτο αυτό πρόσωπο δεν μπορεί να είναι ο παραδίδων μεταφορέας της συνεργαζόμενης Εταιρεία Ταχυμεταφορών. Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο πελάτης θα επιδεικνύει στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης Εταιρείας Ταχυμεταφορών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ την επιβεβαίωση της παραγγελίας και ειδοποίηση για την αποστολή, καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (π.χ. δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Στην περίπτωση παραλαβής από τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ο εξουσιοδοτημένος τρίτος θα πρέπει επιπλέον να επιδεικνύει στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης Εταιρείας Ταχυμεταφορών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σχετική εξουσιοδότηση του πελάτη για παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή. Μετά από την παράδοση των πωληθέντων προϊόντων στον πελάτη ή σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό του, κατά τα ανωτέρω, ο κίνδυνος απώλειας, βλάβης ή καταστροφής τους μετατίθεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ στον πελάτη/αγοραστή. Ο πελάτης οφείλει να ελέγχει τα αγορασθέντα προϊόντα κατά την παραλαβή τους και να δηλώνει εγγράφως ότι τα παρέλαβε προσηκόντως. Στην περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

4. Παρακράτηση κυριότητας:
Η κυριότητα των πωληθέντων και παραδοθέντων προϊόντων παραμένει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνολικού τιμήματός τους από τον πελάτη.

5. Ασφαλή προϊόντα – Όροι εγγύησης:
Κάποια από τα διατιθέμενα από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ προϊόντα είναι προϊόντα διαρκείας τα οποία φέρουν κάθε απαραίτητη πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας. Τα προϊόντα αυτά συνοδεύονται από γραπτές οδηγίες χρήσης (πλην των απλών στη χρήση προϊόντων) και από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας εύλογης διάρκειας, στην ελληνική γλώσσα. Το έντυπο της εγγύησης περιλαμβάνει πάντοτε την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενό της, τη διάρκειά της, την τοπική έκταση ισχύος της, καθώς και τα δικαιώματα που παρέχει το εφαρμοστέο δίκαιο. Η εγγύηση της συσκευής έχει διάρκεια σύμφωνα με το κατασκευαστή από την ημερομηνία αγοράς της και επιτρέπει τη δωρεάν αποκατάσταση του προβλήματος, εφ’ όσον πληρούνται οι παρακάτω όροι: • Να υπάρχει η εγγύηση της αντιπροσωπείας και η απόδειξη αγοράς συσκευής. • Να μην έχουν αλλοιωθεί τα σταθερά στοιχεία της συσκευής ( Σειριακός αριθμός -SerialNo.) • Να μην εξαιρείται η βλάβη με βάση το έντυπο της εγγύησης του κατασκευαστή.